Billede af os fra Nettbureau der arbejder på, at du kan få gode tilbud på flytning.

Om Flytte.dk

Flytte.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste og en guide til det danske flyttemarked. Vi hjælper både private og virksomheder med at finde den rigtige flyttepartner, der sikrer, at flytningen forløber så enkelt, effektivt og gnidningsfrit som muligt.

De fleste af os har prøvet at flytte mindst én gang. Måske på tværs af landet til en ny by, måske bare til et nyt hjem et stenkast fra det gamle. Uanset hvor langt du flytter, er det næsten altid spændende at rykke teltpælene op og flytte i nye rammer.

Men det er ikke altid, at selve flytningen er lige så spændende. Tit ender det med at være stressende, udmattende og dyrt. Du skal både planlægge, pakke ned, gøre rent, bære den ene tunge flyttekasse efter den anden, pakke ud og få alt på plads i de nye omgivelser.

Men det behøver altså ikke være uoverskueligt og anstrengende at flytte. Derfor findes Flytte.dk.

Sådan bruger du Flytte.dk

Flytte.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter dig i kontakt med ordentlige flyttefirmaer, der flytter i dit område. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen, beskriv, hvad du vil have hjælp til i forbindelse med din flytning, og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de forskellige flyttefirmaer.
  3. Du bliver kontaktet af op til tre flyttefirmaer. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne tilbuddene og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge, samtidig med at du slipper for at stresse.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde et godt flyttefirma til privat- eller erhvervsflytning.

Din guide til det danske flyttemarked

Hvis du allerede har snuset lidt rundt på det store internet efter gode flyttefirmaer, ved du, at der er mange at vælge imellem. Så hvilket flyttefirma skal du vælge, hvad koster et par flinke flyttemænd, og hvordan sikrer du dig, at du ikke bliver snydt og ender med at betale overpris?

Vi udvælger ordentlige flyttefirmaer for dig. De tre af vores samarbejdspartnere, der kan give de bedste tilbud på flytning, får lov at kontakte dig. Vi gør en dyd ud af at samarbejde med kompetente og reelle flyttefirmaer, der er ansvarlige og effektive.

Når du får flere tilbud på flyttehjælp, får du en bedre fornemmelse for, hvad en flytning koster og et godt udgangspunkt for at forhandle med flyttefirmaerne om prisen. Derfor bør du altid indhente mindst tre tilbud.

Flytte.dk er din guide til det danske flyttemarked. Vi sørger for, at du altid nemt og hurtigt kan indhente tilbud fra flere seriøse og redelige flyttefirmaer, og samler alt den viden, du har brug for, i vores artikler og huskelister.

Huskelister og hjælp til flytning

På Flytte.dk arbejder vi hele tiden på at skrive artikler, der klæder dig godt på til at flytte. Vi skriver både artikler til dig, der flytter med et flyttefirma, og dig, der flytter selv, men har brug for gode råde til, hvordan du skaber de bedste rammer for din flytning.

I vores artikler finder du hjælp til flytning, og du kan blandt andet læse om, hvor mange flyttekasser du skal bruge, flytning og opbevaring, transport af møbler og flytning af enkelte møbler. Du finder også forskellige huskelister til flytning – både til dig, der skal flytte hjemmefra for første gang og dig, der har flyttet mange gange før.

Vi håber, artiklerne hjælper dig med at skabe rammerne for en overskuelig og stressfri flytning, hvor der både er tid til at sige pænt farvel til dit gamle hjem og til at glæde sig over det nye.

Mange års erfaring

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du står og mangler et flyttefirma, leder efter en ny a-kasse eller skal have en ny internetudbyder.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at få bedre elaftaler, forsikringer og bredbånd. Vi tilbyder desuden lignende løsninger for blandt andet varmepumper og alarmer.

Læs mere om os og vores tjenester på Nettbureau.no.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Det er nemmest, hvis du sender os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine persondata

Når du benytter Flytte.dk til at indhente tilbud på flyttefirmaer, skal du opgive nogle personlige oplysninger i kontaktformularen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved det, og at du kan stole på, at vi ikke bruger dine personlige oplysninger til andet end at hjælpe dig med din flytning. Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.