Få flere kunder med Flytte.dk

Uanset hvor i landet du kører med din flyttebil, hjælper vi dig med at komme i kontakt med privatpersoner og virksomheder, der leder efter et professionelt flyttefirma. Få nemt og hurtigt flere kunder via Flytte.dk.

Ønsker du flere kunder?

Går du glip af værdifulde henvendelser fra potentielle kunder, der har brug for et professionelt flyttefirma? Når du samarbejder med Flytte.dk, hjælper vi dig med at komme i kontakt med lige præcis den målgruppe, du gerne vil ramme.

Det vi tilbyder – kort fortalt
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen bindingsperiode – du kan opsige fra dag til dag, hvis du ikke er tilfreds
  • Du vælger selv, hvor mange henvendelser pr. dag/uge/måned dit flyttefirma vil tage imod
  • Segmentér efter opgavetype, privat- eller virksomhedsflytning og geografi
  • Hver henvendelse deles maks. med to andre aktører
  • Du faktureres bagudrettet for de leads, dit flyttefirma modtager
  • Alle henvendelser sendes lynhurtigt og behandles i henhold til GDPR.

Bliv en del af vores netværk og få flere flytteopgaver – uden at bruge urimeligt mange timer og penge på markedsføring. Hos Flytte.dk sætter vi private og virksomheder, der aktivt søger efter flyttetilbud, i kontakt med relevante flyttefirmaer.

Som samarbejdspartner modtager du seriøse henvendelser fra folk, der leder efter et flyttefirma, via e-mail eller en integration i dit CRM-system. Du vælger selv, hvor mange leads du vil modtage, og hvornår du vil modtage dem. Nysgerrig? Lad os forklare, hvordan vi kan øge din kundeportefølje.

Kvalitetsbevidste og seriøse kunder

Vi adskiller os fra andre lignende tjenester, som kun fokuserer på pris. Vi henvender os til kvalitetsbevidste og seriøse kunder, som søger et pålideligt og kompetent flyttefirma. Vi vil gerne give dig og dit firma højere og bedre kvalitet på henvendelser.

Flytte.dk gør det nemt for brugerne at finde det bedste flyttefirma og nemt for dig at få nye flytteopgaver. Det er win-win for alle parter. Det lyder alt sammen meget godt, ikke? Men vi er ikke helt færdige med at præsentere os selv. Det bliver endnu bedre.

Ja tak, fortæl mere!

Undgå bindingsperioder og opstartsgebyrer

Når du samarbejder med os, skal du ikke bekymre dig om luskede bindingsperioder og skjulte gebyrer. Vi tror på, at åbenhed og tillid er vejen til et godt samarbejde. Både når det handler om vores brugere og vores samarbejdspartnere.

Du kan selv være med til at bestemme hvor mange henvendelser på flytteopgaver, dit firma vil have, og hvor i landet henvendelserne skal komme fra. Du kan selvfølgelig altid justére dine valg. Det aftaler vi hen ad vejen.

Vælg opgaver og område

Flytte.dk modtager kundehenvendelser fra hele Danmark. Du angiver, hvilke landsdele dit firma dækker, og om du vil give tilbud på forespørgsler om udlandsflytning.

Som samarbejdspartner på Flytte.dk vælger du også, hvilke typer flytteopgave dit firma vil tage imod. Angiv, hvor store flyttejobs du kan tage imod, og om I tilbyder flytterengøring.

Bliv samarbejdspartner

Illustration af flyttemand, der peger på et kort over Danmark

Du har fuld kontrol

Der er hverken opstartsgebyrer eller bindingsperioder, når du samarbejder med os. Du kan altid pause eller stoppe henvendelserne, hvis du ønsker det.

Hvis dit flyttefirma ikke har kapacitet til at hjælpe alle de kunder, du får henvendelser fra, kan du sætte et loft for, hvor mange henvendelser du vil modtage indenfor en given tidsperiode. Du har altid fuld kontrol over, hvilke og hvor mange leads I modtager.

Få mere information nu

Illustration af en ansat i et flyttefirma, der tænder en knap for at få leads

Et sikkert system

De henvendelser, vi sender videre til dig og dit flyttefirma, er seriøse og af god kvalitet. Vores tekniske system er udviklet over lang tid og holder en høj standard. Alle henvendelser sendes direkte til dig og behandles i henhold til GDPR.

Lad os hjælpe kunderne med at finde dig. Så kan dit flyttefirma fokusere på at sikre den bedste flytning for kunderne.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere!

Illustration af en person, der udfylder skemaet på Flytte.dk

Du konkurrerer med andre, men aldrig flere end to

Via Flytte.dk får du tilgang til leads fra seriøse kunder, som er oprigtigt interesserede i dine tilbud. Du får en lav pris og kommer aldrig til at konkurrere med mere end to andre flyttefirmaer om den samme kunde. Det, synes vi, er fair for alle parter.

Det er en vigtig del af vores tjeneste, at brugerne får tilbud fra flere flyttefirmaer. Det er altid lidt irriterende at konkurrere med andre. Det ville jo være rart at få kunderne for sig selv. Det ved vi. Men for os handler det om at sikre kvalitet for både vores brugere og partnere.

Vi kunne godt lade så mange som muligt kontakte brugerne med deres tilbud. Det er der andre, som gør. Men det synes vi ikke er optimalt. Hverken for jer som virksomhed eller for brugerne.

Vi tror på kvalitet frem for kvantitet. Derfor får brugerne op til tre gode flyttetilbud, der passer til deres forespørgsel, og du skal aldrig konkurrere med mere end to andre flyttefirmaer.

Bliv samarbejdspartner

Hvem er vi?

Flytte.dk er drevet og udviklet af IT-virksomheden Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester. Vi har mange års erfaring og driver i dag mere end 30 af slagsen i 4 lande.

I Danmark driver vi blandt andre Bredbånd.com, Varmepumpe.dk og A-kasse.nu. Du kan læse mere om os og vores tjenester på www.nettbureau.com.

Vi giver ikke brugerne anbefalinger om, hvilket flyttefirma de bør vælge. Alle flyttefirmaer har det præcis samme udgangspunkt, når de modtager en forespørgsel via Flytte.dk. Brugeren vælger frit, hvilket tilbud hun takker ja til.

Sådan kommer du i gangcheck icon

Bliv samarbejdspartner

Udfyld kontaktformularen eller send en mail til nikolai@flytte.dk.

check icon

Modtag leads

Få relevante forespørgsler fra brugere, der aktivt leder efter et flyttefirma.

check icon

Få nye kunder

Skab personlig kontakt med potentielle kunder og få flere flytteopgaver.

Jeg vil samarbejde med jer!