Skal du flytte til Danmark fra udlandet?

Sammenlign tilbud på flyttehjælp fra flere flyttefirmaer

Find flyttefirma, der flytter til Danmark

Skal du flytte til Danmark fra udlandet? Flytte.dk hjælper dig med nemt og hurtigt at indhente flyttetilbud fra flere flyttefirmaer, som kan stå for din flytning til Danmark fra udlandet. Udfyld kontaktformularen, få flere tilbud, og vælg det tilbud, der passer bedst til dig.

Få tilbud om flyttehjælp til Danmark fra udlandet

Der er altid meget, der skal gøres i forbindelse med en flytning – og når du flytter fra ét land til et andet, bliver der ikke mindre at holde styr på. Flytte.dk er grundlagt for at gøre det lidt nemmere for dig at flytte til Danmark fra udlandet.

Start din flytning med at udfylde formularen her på siden og indhente tilbud fra flere flyttefirmaer. Så kan du nemt sammenligne de forskellige flyttetilbud og vælge dét flyttefirma, der passer bedst til dig og dit flyttelæs.

Start din flytning til Danmark her

Spar tid og penge på din flytning til Danmark

Når du indhenter flere flyttetilbud via Flytte.dk, sparer du tid på at finde flere flyttefirmaer, der flytter til Danmark fra udlandet. Samtidig er der gode chancer for, at du sparer penge på din flytning. Flyttefirmaerne ved nemlig, at de konkurrerer om dig som kunde. Derfor giver de dig gode, konkurrencedygtige tilbud.

Det er både gratis og uforpligtende at bruge Flytte.dk. Det betyder, at du ikke betaler noget for at modtage flyttetilbud, og du forpligter dig heller ikke til at takke ja til de tilbud, du får.

Start din flytning til Danmark her

Sådan bruger du Flytte.dk

Når du flytter til Danmark fra udlandet, er der mange ting at holde styr på. Du skal blandt andet finde det bedste flyttefirma til at flytte dine ting fra din bopæl i udlandet til Danmark – og det bliver meget nemmere med Flytte.dk. Når du bruger vores tilbudstjeneste, tager det ikke mere end et par minutter at indsamle flere forskellige flyttetilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen, beskriv, hvad du vil have hjælp til i forbindelse med din flytning til Danmark, og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de forskellige flyttefirmaer, der kan give tilbud på at flytte til Danmark fra udlandet.
  3. Du bliver kontaktet af op til tre flyttefirmaer. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde et godt flyttefirma.

Få flyttetilbud nu

Om Flytte.dk

Flytte.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste til dig, der vil have flyttehjælp eller hjælp med rengøring i forbindelse med flytning.

Vi kan både sætte dig i kontakt med flyttefirmaer, der flytter inden- og udenfor Danmarks grænser. Det spiller ingen rolle, om du flytter til Danmark fra udlandet eller omvendt. Med Flytte.dk får du den hjælp, du har brug for – nemt og hurtigt.

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Find flyttefirmaer nu

check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at finde flyttefirmaer og indhente priser. Lad flyttehjælpen komme til dig.

check icon

Spar penge

Flyttefirmaerne ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor får du konkurrencedygtige priser.

check icon

Gratis tjeneste

Det koster dig ikke noget at bruge Flytte.dk. Du binder dig heller ikke til nogen af de tilbud, du modtager.

Indhent op til 3 flyttetilbud