Flytning af møbel

Find transport- eller flyttefirma til flytning af sofa, seng og andre møbler

Få fragtet et møbel – nemt og hurtigt

Har du brug for hjælp til flytning af et møbel? Udfyld skemaet og bliv kontaktet af transport- og flyttefirmaer, der kan hjælpe dig med at flytte en sofa, seng, et par stole eller noget helt fjerde.

Få tilbud på flyttehjælp

Der er mange, som kan hjælpe dig med flytning af et enkelt møbel. Men hvem tilbyder den bedste pris?

Udfyld skemaet og bliv kontaktet af flere firmaer, der kan fragte møbler fra A til B. Det er uforpligtende og uden binding. Du bestemmer selv, om du takker ja til et af tilbuddene.

Få flyttehjælp nu

Flytning af møbel med Flytte.dk

Flytte.dk sætter dig i kontakt med professionelle transport- og flyttefirmaer, der flytter i dit område. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld skemaet, beskriv, hvilke møbler du skal flytte, og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt skemaet, sender vi din forespørgsel videre til relevante transport- og flyttefirmaer.
  3. Du bliver hurtigt kontaktet af op til tre firmaer. De giver dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du får. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde nogen, der kan hjælpe dig med at flytte et møbel.

Få tilbud på flyttehjælp

Om Flytte.dk

Flytte.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste til dig, der vil have flyttehjælp eller hjælp med rengøring i forbindelse med flytning. Du kan både få tilbud på en hel flytning og på flytning af enkelte ting, fx enkelte møbler, hvidevarer eller klaver.

Det spiller ingen rolle, om du bor i lejlighed i en af de større byer, skal flytte til et parcelhus i en mindre by eller har en virksomhed, der skal flytte til nye erhvervslokaler. Med Flytte.dk får du den hjælp, du har brug for – nemt og hurtigt.

Tjenesten er drevet og udviklet af Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Flytning af møbel

Hvis du ikke selv kan flytte din sofa, seng eller et andet møbel, kan du nemt og hurtigt få tilbud fra flere professionelle firmaer, som kan hjælpe dig.

Få tilbud på møbeltransport

Flytning af hvidevarer

Skal du flytte køleskab, vaskemaskine eller andre hvidevarer? Udfyld skemaet og bliv kontaktet af flere transport- og flyttefirmaer. Vælg bedste tilbud.

Få tilbud på flytning af hvidevarer

Flytning af klaver

Bliv kontaktet af professionelle transport- og flyttefirmaer, der har erfaring med at flytte klaverer, flygler og andre store instrumenter. Nem, hurtig og effektiv flytning.

Få tilbud på klaverflytning

check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at finde flyttefirmaer og indhente priser. Lad flyttehjælpen komme til dig.

check icon

Spar penge

Flyttefirmaerne ved, at de konkurrerer med hinanden. Du får konkurrencedygtige priser.

check icon

Gratis tjeneste

Det koster dig ikke noget at bruge Flytte.dk. Du binder dig heller ikke til nogen af de tilbud, du får.

Indhent tilbud nu