Indhent tilbud på erhvervsflytning

Sammenlign priser og vælg flyttefirma – Spar tid og penge

Få styr på erhvervsflytning med Flytte.dk

Har din virksomhed fået nyt kontor, lager eller andre lokaler? Står I overfor interne flytninger eller sammenlægninger? Flytte.dk hjælper jer med at finde det rigtige flyttefirma. Modtag tilbud fra op til tre aktører med ekspertise i firmaflytning, og spar både tid og penge.

Få tilbud på erhvervsflytning

Udfyld kontaktformularen for at indhente tilbud fra flere flyttefirmaer. Vælg den bedste og mest kompetente flyttepartner til virksomhedsflytning. Det er uforpligtende og uden binding. I bestemmer selv, om I takker ja til et af tilbuddene.

Få flyttetilbud nu

Når virksomheder flytter, er det meget almindeligt både at bruge et flyttefirma og et rengøringsfirma – men alle har forskellige behov, og I skal vælge den flyttehjælp, der passer til jeres virksomhed. Det vil vi gerne hjælpe jer med.

I et lille start-up er det måske ikke nødvendigt med en totalløsning, hvor flyttefirmaet står for hele firmaflytningen. I kan spare penge ved selv at stå for flytningen af mindre inventar samt rengøring og lade flyttemændene hjælpe med at flytte møbler og andre tunge ting.

En større virksomhed med mange ansatte kan have glæde af at vælge en totalløsning, hvor flyttefirmaet står for alt fra nedpakning og rengøring til transport, indbæring og midlertidig opbevaring.

Uanset virksomhedens størrelse kan I bruge kontaktformularen på Flytte.dk til at indhente tilbud fra flyttefirmaer, der er specialiseret i erhvervsflytninger.

Få flyttetilbud

Sådan bruger du Flytte.dk

Flytte.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som sætter dig og din virksomhed i kontakt med ordentlige og kvalificerede flyttefirmaer, der har erfaring med erhvervsflytning. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen, og beskriv, hvad virksomheden vil have hjælp til i forbindelse med flytning. Det tager næsten ingen tid, og I forpligter jer ikke til nogen af de tilbud, I modtager.
  2. Når kontaktformularen er udfyldt, sender vi forespørgslen videre til de forskellige flyttefirmaer.
  3. I bliver kontaktet af op til tre flyttefirmaer. De ved, at de konkurrerer med hinanden om at få dit firma som kunde. Derfor giver de jer deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det er helt uforpligtende, og I kan altid takke nej til de tilbud, I modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde et godt flyttefirma til firmaflytning.

Få flyttehjælp nu

God og sikker virksomhedsflytning

En god virksomhedsflytning starter med at finde et professionelt og kompetent flyttefirma, der har erfaring med at håndtere flytning for erhverv. Det kræver en smule research, og at I indhenter flere tilbud og prisoverslag fra forskellige flytteforretninger.

Vores mål er at gøre den del af flytteprocessen så effektiv som muligt ved at hjælpe virksomheder med nemt og hurtigt at indhente op til tre tilbud på flytning.

Når I får flere tilbud, får I en bedre fornemmelse for, hvad en erhvervsflytning koster og et godt udgangspunkt for at forhandle med flyttefirmaerne om prisen.

Når I har fundet et flyttefirma, I føler jer trygge ved, og som matcher jeres krav i forhold til pris og kvalitet, skal I i gang med at planlægge flytteprocessen.

De fleste flyttefirmaer, der flytter for erhverv, tilbyder et indledende konsulentbesøg. Her kan I forventningsafstemme med flyttefirmaet og fortælle om jeres behov og tidshorisont.

Derefter kommer flyttefirmaet med et oplæg til, hvordan de mener, flytningen skal forløbe, hvor lang tid det vil tage, og hvad flytningen kommer til at koste.

Mange flyttefirmaer tilbyder både specialflytning, opmagasinering, rengøring og mulighed for at flytte uden for virksomhedens normale åbningstider for at gøre flytningen så ubesværet som muligt for medarbejderne. Tjek med flere flyttefirmaer, og se hvad de kan tilbyde.

Indhent tilbud på virksomhedsflytning

Hvordan planlægger man en firmaflytning?

Det er vigtigt med planlægning, så flytningen glider så nemt og problemfrit som muligt. Her er nogle af de ting, I skal tænke over, når virksomheden flytter:

  • Udpeg en projektleder for flytningen. Projektlederen står for at indsamle og vurdere flyttetilbud og for kommunikationen med flyttefirmaet i tiden op til flytningen.
  • Book flyttefirmaet i god tid. Så har både I og flyttefirmaet god tid til at planlægge flytningen. På den måde sikrer I også, at virksomheden får de bedste flyttefirmaer, som godt kan være booket lang tid i forvejen.
  • Forbered alt det administrative. Eksempelvis adresseændring, nyt bredbånd og overlevering af diverse nøgler. Lad være med at vente til sidste øjeblik.
  • Koordinér rutiner for nedpakning og opmagasinering med flyttefirmaet. Hvad pakker I selv ned, og hvad skal flyttefirmaet pakke ned? Tænk også over, om I har nogle ting, der skal opmagasineres på et lagerhotel eller i et depotrum i forbindelse med flytningen.
  • Få styr på alle vigtige beslutninger før selve flyttedagen. Hvad kan smides ud? Hvordan er det nu med gardinstængerne – skal de med? Skal flyttemændene skille møblerne ad og samle dem igen eller bare flytte?

Få flyttetilbud nu

Når I lader et flyttefirma stå for flytningen, kan I med det samme koncentrere jer 100 % om at få gang i hverdagen i virksomhedens nye lokaler.

De flyttefirmaer, vi samarbejder med, er pålidelige og redelige, men I bør altid grundigt gennemgå og forhandle deres tilbud på firmaflytning. Så får I den bedste flyttepartner til jeres behov.

Stil spørgsmål til, hvordan de vil løse flytningen på bedste vis, bed dem om at redegøre for deres forsikringer, og spørg ind til, hvem og hvor mange der kommer og flytter for jer.

Klar til at flytte? Indhent tilbud nu!

Om Flytte.dk

Flytte.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste til både private og virksomheder, der vil have flyttehjælp eller hjælp med rengøring i forbindelse med flytning.

Det spiller ingen rolle, om din virksomhed er et lille start-up, der skal flytte kontor, eller en stor produktionsvirksomhed, der skal flytte lager og lokaler. Med Flytte.dk får din virksomhed den hjælp, I har brug for – nemt og hurtigt.

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Vores mål er, at du altid modtager mere end ét tilbud, så du kan vælge det bedste. De fleste gange lykkes det, men nogle gange finder vi kun én samarbejdspartner, der kan levere et godt tilbud baseret på dine behov. Vi arbejder hele tiden på at finde flere gode samarbejdspartnere, så du kan få de bedste tilbud.

check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at finde flyttefirmaer og indhente priser. Lad flyttehjælpen komme til dig.

check icon

Spar penge

Flyttefirmaerne ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor får du konkurrencedygtige priser.

check icon

Gratis tjeneste

Det koster dig ikke noget at bruge Flytte.dk. Du binder dig heller ikke til nogen af de tilbud, du modtager.

Indhent op til 3 flyttetilbud